flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія Секретаря судового засідання

06 лютого 2023, 13:52

Фастівський міськрайонний суд Київської області запрошує на посади державної служби громадян України, які мають юридичну освіту та бажання мати стабільну роботу в умовах дії правового режиму воєнного стану .

 

Вакантні посади:

 

            * державної служби категорії «В», а саме,  секретаря судового засідання (строкова, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану);

 

 

Кандидатам на зазначену посаду необхідно заповнити особову картку та резюме встановленого зразка та подати до Служби управління персоналом та інформаційного забезпечення суду за адресом: вул. Івана ступака , 25, м. Фастів або на електронну пошту суду: inbox@fs.ko.court.gov.ua.

  1. Резюме;
  2. Документи, що підтверджують наявність у неї громадянства України та відповідної освіти.

За додатковою інформацією можна звертатись за номером телефону: Телефон для довідок: (04565) 6-02-35.

 Додаткова інформація.

 

Положеннями Закону України «Про правовий режим воєнного стану» визначено, що  у період дії воєнного стану особи можуть бути призначені на посади державної служби без конкурсного відбору, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Також, у період дії воєнного стану особа, яка претендує на зайняття посади державної служби не зобов’язана подавати документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".