flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результат конкурсу на посади категорії "Б"

14 грудня 2021, 14:55

Інформація про результати проведення конкурсу

на зайняття вакантних посад начальника відділу управління персоналом та організації діяльності Служби судових розпорядників та начальника відділу документального обігу і контролю (загальна канцелярія)

Фастівського міськрайонного суду Київської області

      У період з 02.12.2021  до 10.12.2021  до Фастівського міськрайонного суду Київської області заяви надіслали наступні претенденти.

На посаду начальника відділу управління персоналом та організації діяльності Служби судових розпорядників Фастівського міськрайонного суду Київської області:

  1. Демченко Сергій Геннадійович;
  2. М’ячикова Ірина Валеріївна.

На посаду начальника відділу документального обігу і контролю (загальна канцелярія) Фастівського міськрайонного суду Київської області:

  1. Сабуняк Валерія Ігорівна;
  2. Сокол Світлана Сергіївна;
  3. М’ячикова Ірина Валеріївна;
  4. Мацкевич Маріанна Валентинівна.

За результатами розгляду поданих заяв М’ячиковій Ірині Валеріївні  було відмовлено у допуску до конкурсу у зв’язку із невідповідності стажу державної служби кваліфікаційним вимогам.

За результатами проведеного конкурсу визначено переможцями:

на заміщення вакантної посади начальника відділу управління персоналом та організації діяльності Служби судових розпорядників Фастівського міськрайонного суду Київської області Демченка Сергія Геннадійовича, яким пройдено автоматичне тестування, вирішення ситуаційних задач та співбесіду, який набрав сумарну кількість балів – 16, та за результатами конкурсу рекомендований конкурсною комісією для призначення на посаду начальника відділу управління персоналом та організації діяльності Служби судових розпорядників Фастівського міськрайонного суду Київської області.

на заміщення вакантної посади начальника відділу документального обігу і контролю (загальна канцелярія) Фастівського міськрайонного суду Київської області Мацкевич Маріанну Валентинівну, якою пройдено автоматичне тестування, вирішення ситуаційних задач та співбесіду, яка набрала сумарну кількість балів – 16, та за результатами конкурсу рекомендована конкурсною комісією для призначення на посаду начальника відділу документального обігу і контролю (загальна канцелярія) Фастівського міськрайонного суду Київської області.

Відповідно до п. 37 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, учасники конкурсу, які успішно пройшли тестування на знання законодавства, а саме: Демченко С.Г., Мацкевич М.В., Сабуняк В.І. та Сокол С.С., можуть використовувати результати такого тестування протягом одного року з дня його проходження у разі участі в інших конкурсах, у тому числі в день отримання таких результатів.